Parhaiden koripallokenkien valitseminen – miten se kannattaa tehdä

Koripallokenkien merkkejä on monia erilaisia, ja voi olla vaikeaa valita parhaita koripallokenkiä, kun valinnanvaraa on paljon. Oikeiden hankkiminen voi hyödyttää yleistä kokemustasi ja pelityyliäsi. Tämä viesti korostaa, mitä tarvitaan parhaiden koripallokenkien valitsemiseen.

Mikä on pelityylisi?


Kaikilla koripalloilijoilla on erilaisia ​​pelityylejä ja tämä tarkoittaa, että erityyppiset koripallovalmentajat sopivat heille. Haluat koripallokengän, joka sopii pelityyliisi ja saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja luottavaiseksi pelatessasi. Pelityyliä on kolmea eri tyyppiä.

Aggressiivinen


Aggressiiviset pelaajat keskittyvät rakentamiseensa ja vahvuuteensa voittaakseen pallon ja auttaakseen joukkuettaan. Tämä tarkoittaa, että he haluavat sellaisen valmentajan, joka suojaa heitä ja varmistaa, että he voivat liikkua tehokkaasti. Suojaus on tärkeä tämän tyyppisille pelaajille, koska he joutuvat moniin erilaisiin tilanteisiin, joissa heillä on konflikti toisen pelaajan kanssa. Koripallotennarit, kuten Reebok Zig Slash, tekevät erinomaista työtä varmistaen, että jalkasi on suojattu vahvalla kumilla ja mukavan sisällä.

Nopea


Nopea pelaaja haluaa käyttää vauhtiaan ja nopeuttaan kiertääkseen isompia pelaajia ja tarjotakseen joukkueelle mahdollisuuksia maalintekoon. Tämä pelityyli tarkoittaa, että he haluavat koripalloharjoitteet, jotka hyödyttävät heitä olemalla kevyitä ja mukavia. Kevyen koripallokengän pitäisi auttaa vauhdikasta pelaajaa auttamalla häntä liikkumaan entistä nopeammin ja siten olemaan parempia siinä, mihin he ovat tottuneet. Nike Air Max Turnaroundin kaltainen koripallokenkä voi varmistaa, että pelaajat juoksevat mahdollisimman kevyesti.

Juoksijat Juoksijat


ovat joukkueen keskus ja sydän, joka pitää sen toiminnassa. Juoksijat, kuten olet ehkä arvannut, joutuvat juoksemaan paljon ja haluavat siksi koripallokengät, jotka pitävät ne mukavana, mutta jotka tarjoavat myös runsaasti hengittävyyttä. Adidas Adipure sopii keskipelaajille, koska se hyödyntää hyvin ilmaverkkoaan ja siinä on monia mukavia materiaaleja, jotka pitävät juoksemisen turvallisempana ja pidempään.

Mikä on taitotasosi?


Se, miten koet koripallokengät ja mitä haluat niiltä, ​​riippuu pelityylistäsi mutta myös taitosi tasosta. Jos olet uusi pelaaja ja haluat vain päästä ulos mahdollisimman pian, haluat etsiä koripallokenkiä, jotka ovat halpoja, mutta tarjoavat myös perustarpeet.

Jotkut kengät, kuten Adidas Tip Off, ovat hyvä esimerkki tästä, koska ne ovat halpoja, mutta tarjoavat myös hienoa mukavuutta, vaikka ne eivät ole liian raskaita.

Keskitason koripalloilijalla on kokemusta seuran tasosta, ja hän pelaa todennäköisesti joka viikonloppu paikallisessa joukkueessa. Tämän taitoalueen pelaajat valitsevat yleensä kenkätyyppejä, jotka varmistavat, että he saavat hieman enemmän irti pelityylistään. Reebok Pump Omni Lite on suosittu seuratason koripalloilijoiden keskuudessa.

Taitavat pelaajat ja myös mahdollisesti korkealla tasolla pelaavat, kuten puoliammattilaiset ja ammattilaiset, haluavat parasta, mitä markkinat tarjoavat. Tämä antaa heille parhaan edun ja mahdollisuuden tulla nähdyksi hyvänä pelaajana. Jotkut Adidas-kengät, kuten Adidas Adizero Rose, ovat ammattilaisten, kuten Derrick Rosen, tukemia, ja ne houkuttelevat yleisöä paljon korkeammalla tasolla.

Lue paljon arvosteluja


Koripallokenkäarvostelujen lukeminen on hyvä asia sinulle ostajana, koska se antaa sinulle enemmän käsitystä siitä, sopiiko koripallokenkä hyvin yhteen. Arvostelijat ovat käyttäneet aikaa tietyn tuotteen tutkimiseen, jotta sinun ei tarvitse ja usein linkittää halvimpiin kauppiaisiin. Jos löydät koripallokengän, josta pidät, tarkista arvostelut, katso mitä ihmiset ajattelevat ja perusta päätöksesi sen perusteella. Vertaamalla monia sinua kiinnostavia koripallokenkiä saat myös runsaasti aikaa ajatella ja lisää vaihtoehtoja.

Tässä viestissä annettujen tietojen pitäisi riittää sinulle hyvän päätöksen tekemiseen. Oikean ja oikean istuvuuden takaavien koripallokenkien hankkimista ei saa koskaan jättää huomiotta.